weblogleed

In 2007 begon ik een weblog over mijn liefde voor alle textiele werkvormen. Omdat wegens mislukte migratie deze weblog niet meer bereikbaar is ben ik op blogspot verder gegaan.zaterdag 17 maart 2012

Maria van Hemert

 

Bijschrift toevoegen
Het is al weer een week geleden dat ik mijn verjaardag vierde, maar vooral één cadeautje wil ik even laten zien. Ik kreeg van mijn schoonzusje , die in een kringloopwinkel werkt een aantal antieke patroonbladen voor borduren. Ze zijn uitgegeven door de NBvP en ontworpen door Maria van Hemert. Ik vind het een heel bijzonder geschenk, het was ook nogal een aantal. Ik weet alleen niet wanneer ze uitgegeven zijn, maar ik vermoed begin vorige eeuw. Heel attent van mijn schoonzus dat ze ze voorbij zag komen en aan mijn verzameling op gebied van handwerken dacht. Nogmaals bedankt !!!!.
Verder ben ik ook erg verwend met bloemen en cadeautjes. Na mijn verjaardag volgde een drukke week: demonstreren met mijn spinnewiel op de school van Eline ter illustratie van haar spreekbeurt over wol ( ze had een zg!!) een middagje Haarlem met Ikea en bezoek aan The Sampler. En gisteren de regiodag van het Quiltersgilde in Friesland, zo leuk!!!. Maar daar vertel ik nog niets van want er komt er nog eentje en de volgende groep van 148 vrouwen mag nog even in spanning blijven.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Marian, alsnog van harte gefeliciteerd en alle goeds voor de toekomst. hartelijke groet tooske

marian'ne m zei

té gek deze platen, en kompleet zo te zien.

Ik denk dat ze horen bij een serie kleine technieken boekjes .

Heb de boekjes maar niet deze prachtige platen .

Alsnog van harte !!

Heb je toegevoegd aan de bloglijst.

leuk dat ik ook weer bij jou kan rondkijken.

(zwaaaaii) .... MM