weblogleed

In 2007 begon ik een weblog over mijn liefde voor alle textiele werkvormen. Omdat wegens mislukte migratie deze weblog niet meer bereikbaar is ben ik op blogspot verder gegaan.zondag 14 februari 2016

14 februari

Wij hebben onze 48ste trouwdag (wisten wij vroeger veel wie Valentijn was) gevierd door naar de beurs Boot Holland te gaan. (twee beurzen in drie dagen ik voel mijn voeten :-( ) Was een leuk dagje, geen weer om buiten iets te ondernemen dus lekker binnen. En behalve mooie schepen (niet voor ons budget maar wel prachtig) kwamen we deze Westfriese dames tegen .


 
Ik heb hun kostuums uitgebreid mogen bewonderen en ook hun mooie reismandjes. Ze werden vergezeld op dat moment door Captain Teague, een vervaarlijk ogende piraat. Verder lekker geshopt: ramenwisser (perfect droge ramen, ik ben benieuwd of ik dat thuis ook kan), ledlampjes voor de boot, vlaggetjes Marrekrite en KNRM én een zuidwester.
Dora Rijkers?
Voor als in de sluis ook de hemelsluizen opengaan zoals we verschillende keren meemaakten. Dan is alleen een regenpak niet voldoende.Voor Luut een antislip - plakmatje.
 
 Er is al het een en ander over boord gegaan o.a. een radiootje, misschien helpt dit. Na een broodje te hebben gegeten nog even mijn vroegere "buurjongen" opgezocht. Een echte "âlde stânfries" die elk jaar bij het Huizumer Skûtsje propaganda maakt. Hij moet in de tachtig zijn en is altijd trouw op zijn post. Met een tas vol keerden we voldaan naar huis terug.