weblogleed

In 2007 begon ik een weblog over mijn liefde voor alle textiele werkvormen. Omdat wegens mislukte migratie deze weblog niet meer bereikbaar is ben ik op blogspot verder gegaan.zondag 12 juli 2015

Markt

Vanmiddag bij toeval op een hele leuke markt beland: Internationale streekmarkt in Purmerend. Lekkere dingen uit heel veel Europese landen.Uit Italie en Frankrijk kazen en vele soorten worst, Griekse olijfolie, zoetigheden. Waar ik echt voor viel was de echte Engelse fudge.

De grote zak die je zelf mocht vullen kwam maar een klein beetje gevuld, want dit snoepgoed is zwaar en er hangt wel een prijskaartje aan die grote zoet brokken. maar die zijn gemakkelijk in kleinere stukjes te snijden want ze liggen zwaar op de maag. maar lekker!!! Verder nog een flesje Griekse olijfolie gekocht en een Franse bol knoflook.
 

 Er werd me verzekerd dat het van alle soorten die er uitgestald lagen deze "le plus meilleur"is. Kreeg er nog een bolletje van een andere soort bij.  Ik heb er meteen maar een netje voor gehaakt . Op een terras een broodje geitenkaas met honing genuttigd, ook erg lekker!