weblogleed

In 2007 begon ik een weblog over mijn liefde voor alle textiele werkvormen. Omdat wegens mislukte migratie deze weblog niet meer bereikbaar is ben ik op blogspot verder gegaan.



dinsdag 2 juni 2015

Wol

Na een dotterbehandeling weer thuis. Nog wel wat naweeen maar blij dat ik weer thuis ben. Heel veel goede wensen en lieve reacties gehad, dank daarvoor! Fijn als er zo met je meegeleefd wordt!
We wachten nog maar even met vakantie gaan: boot nog niet klaar, auto ter reparatie en geen vakantieweer. Dus vermaak ik me maar binnenshuis. Vorig jaar heb ik al eens geschreven over de 30 jaar oude wol die ik gewassen had en die onverwacht schoon en zacht uit het bad tevoorschijn kwam. Intussen is de wol gesponnen en denk ik na wat ermee ga doen.

 Ik denk er over om ermee te weven. het is me niet zacht genoeg voor breiwerk en er is ook niet genoeg voor een groter project. Misschien kan ik er een tas of zo van weven. Ik ben nog aan het proefweven op mijn weefgetouw, zie wel wat het wordt. Nog een paar bolletjes van een ander ooit gekochte pluk wol erbij......
Er zijn veel verschillende kleuren bruine schapen. :-)