weblogleed

In 2007 begon ik een weblog over mijn liefde voor alle textiele werkvormen. Omdat wegens mislukte migratie deze weblog niet meer bereikbaar is ben ik op blogspot verder gegaan.zondag 8 september 2013

Val d"Argent"
Aangeland in Ste Marie au Mines is de zomer meteen voorbij. Zo nu en dan probeert de zon er door te breken , maar vooral s' nachts hoosbuien. Gelukkig zitten en liggen we droog.

Op de camping nog heel rustig, maar de eerste Nederlanders komen al binnen. We hebben mooie weken gehad. In Luxeuil les Bains een bijzonder atelier bezocht: het Conservatoire de la Dentelle.


Er wordt een bijzondere naaldkantsoort gemaakt en op dinsdag en vrijdag wordt er gewerkt en mag je (gratis) komen kijken. Ongelooflijk mooie werkstukken zijn tentoongesteld in een expositieruimte.
We hebben al heel wat textiel gezien deze reis: Textiel leeft in Drente, Merkwaardige lappen in Goes, weefmuseum Geldrop en komende week begint het Carrefour Europeeen met quilts. Jammer genoeg moet ik dus Alkmaar missen, maar ik hoop dat mijn quiltvriendinnen veel foto's maken.