weblogleed

In 2007 begon ik een weblog over mijn liefde voor alle textiele werkvormen. Omdat wegens mislukte migratie deze weblog niet meer bereikbaar is ben ik op blogspot verder gegaan.donderdag 29 september 2011

Met een beetje vallen en opstaan,

Na heel lang gewacht te hebben heb ik toch ook besloten voorlopig verder te gaan op blogspot. Een beetje onwennig is het wel ik moet er nog beter de weg in leren vinden. Maar ik miste de handwerkcontacten. Gelukkig zijn er een aantal van mijn favorieten ook langs deze weg weer online.
We zijn een week in het Val d'Argent geweest en hebben daar zo genoten. ten eerste van het mooie weer en vanaf donderdag van de vele mooie quilts en handwerken. En natuurlijk ook de winkeltjes en er is altijd wel iets leuks nieuws op de markt. Het was druk op de camping Les Reflets deze keer. We waren zondag al gearriveerd en hadden een mooi plekje met zon. Omdat het "Carrefour" op donderdag start hadden we heerlijk een paar dagen om te lezen te wandelen en te niksen. En om lekker te zitten kijken wie er allemaal nog meer arriveerden. Donderdag waren we op tijd op pad zodat we nog een plekje voor de auto vonden in het dorp Ste Marie.Het was er gezellig druk en de eerste expositie die we bezochten was in de Eglise Saint Louis, de exposities van Alicia Merret en Marlene Cohen uit Engeland . Ik was helemaal weg van de quilts van Alicia:"Connexions Cartographiques". Prachtige gebruik van kleur en het onderwerp sprak me erg aan. Ook het werk van Marlene Cohen vond ik mooi, vooral de quilt ;"Kaddish"