weblogleed

In 2007 begon ik een weblog over mijn liefde voor alle textiele werkvormen. Omdat wegens mislukte migratie deze weblog niet meer bereikbaar is ben ik op blogspot verder gegaan.dinsdag 26 juli 2016

Lang geleden dat ik geblogd heb. Komt door facebook. Maar facebook is zo vluchtig dat ik toch weer een blogje schrijf. We zijn met de boot op weg door Nederland en beleven allerlei avonturen. onze poezen Hermelien en Saartje zijn mee want we zijn te lang weg om ze thuis te laten. Hermelien vermaakt zich uitstekend en gaat zo nu en dan de wal op. Saartje is wat voorzichtiger en bekijkt de grote wereld liever door de deuropening ( kiertje). Momenteel varen we door Groningen. Zaterdag arriveerden we in Zoutkamp en Zoutkamp ligt maar 4 km van Ulrum. En na op zondag een prachtige fietstocht door het gebied van de Marne brachten we een bezoek aan Elma.  Dat was dus puur genieten van alle mooie handwerken en materialen. Zoals ik gehoopt had had Elma een bolletje Venus haakgaren voor me (vergeten) en ja dan val je voor een aantal strengetjes prachtig borduurgaren.........  Lapjes borduurstof heb ik wel bij me en ook patroontjes dus lekker begonnen met een klein werkje: speldenwieltje.


  


Heerlijk als je onderweg leuke winkeltjes vindt en bij Elma was het echt een feestje. We hebben heerlijk bijgepraat. Vandaag in Groningen stond ik voor de dichte deur van het " Achterpand". Een teleurstelling dus. Maar we komen onderweg vast nog meer tegen.