weblogleed

In 2007 begon ik een weblog over mijn liefde voor alle textiele werkvormen. Omdat wegens mislukte migratie deze weblog niet meer bereikbaar is ben ik op blogspot verder gegaan.woensdag 22 november 2017

Terug

Ik weet niet wat ik fout deed, maar ik kom nu weer op mijn blogpagina. Is een hele poos niet gelukt. Ik ga weer eens een stukje schrijven ditmaal over Linnen.
Een poos geleden kreeg ik een hele partij heel oud linnen. Er waren lakens, slopen, linnen hemden en ook een stapel linnen damast. Het zag er niet uit, maar ik vind het zonde om zoiets direct weg te doen en ben aan het wassen geslagen. De wasmachine op 95 graden, een wasmiddel met bleekmiddel en afwachten of het schoon wil.
En dat lukte dus, het meeste werd prachtig schoon. Niet spierwit, maar dat had ik ook niet direct verwacht. Maar dan, ik hoef dat niet allemaal zelf te hebben. Gelukkig kon ik mijn dochters blij maken met de damasten tafellakens en servetten.
Linnen damast zie je niet zoveel meer en ik denk dat dit ook al oud is. Er zitten overal monogrammen op en ik ga nog proberen te achterhalen waar dit alles oorspronkelijk vandaan komt.
Word vervolgd.