weblogleed

In 2007 begon ik een weblog over mijn liefde voor alle textiele werkvormen. Omdat wegens mislukte migratie deze weblog niet meer bereikbaar is ben ik op blogspot verder gegaan.zaterdag 13 februari 2016

Dagje Handwerkbeurs

Ben aan het bijkomen van een dagje Handwerkbeurs. Een heerlijke dag gehad samen met dochter Margaretha en natuurlijk ook met twee tassen thuisgekomen . Van Bart en Francis dun zijden garen om met wol te twijnen, een zakje Polwarth wol om te spinnen. Wol voor een nieuwe adventssjaal, shuttles voor bandweven, boekje voor drie knuffeltjes van Annita en een prachtige theedoek bij de stand van weefnetwerk.. En ook een abonnement op Truimagazine, een leuk breiblad dat... vier keer per jaar verschijnt. En ja met een prachtige 'knitalong' en dus ook het pakket wol daarvoor aangeschaft. Op bijgaande folder het eerste patroontje, dus ik kan zo beginnen. De eerste aflevering in het blad Trui komt in het lentenummer. Verder nog een klein cadeautje voor andere dochter (staat hier niet op:-)) Het was weer een dag met een gouden randje, zoveel mooie dingen gezien: borduurwerk bij Merkwaardig, héél veel prachtige wol, boeken, knuffeltjes bij Annita. Vandaag mag ik uitrusten (ga ik breien)
Verzamelde schatten

Handgeweven theedoek en drie knuffeltjespatronen van Annita

Start van de Knitalong van het tijdschrift "Trui"

Bij de ingang zat de groep Back to Back te trainen voor de challenge voor de wereldtitel van schaap tot trui . Verschillende spinnewielen en de taken verdeeld : spinners, twijner, en breiers.