weblogleed

In 2007 begon ik een weblog over mijn liefde voor alle textiele werkvormen. Omdat wegens mislukte migratie deze weblog niet meer bereikbaar is ben ik op blogspot verder gegaan.zaterdag 8 december 2012

Sinterklaas

Deze week de verjaardag van de goedheiligman gevierd met vééél pakjes.

 Zoals ieder jaar had ieder weer veel geinvesteerd. De kleinkinderen geloven niet meer (zeggen ze) maar we zullen in de komende jaren toch nog echt geloof moeten voorwenden voor de jongste.
Intussen ben ik bezig met de kerstkaart en knutsel ik nog wat kerstversiering. Eigenlijk wil ik ook wel zo'n mooie witte krans. Had ik gemaakt voor Rixt en was wel een succes.

Tussendoor borduren aan mijn techniekenlapjes.
Ik heb op mijn borduurprogramma een oud Assisipatroontje uitgewerkt. Voor de liefhebbers zet ik het hier op mijn weblog. Ik heb nog niet eerder patroontjes doorgegeven op deze manier, dus ik wil graag reactie of je het kunt overnemen. Veel succes!

2 opmerkingen:

De borduurvrouw zei

Wat een heerlijk berg pakjes! Daar zullen de (klein)kinderen wel van hebben genoten en wil je nog wel voor voorwenden dat je nog in Sinterklaas geloofd. Je Assisipatroontje is schitterend en prima te downloaden. Je klikt op het patroon wat dan groter verschijnt en dan met de rechtermuisknop op "opslaan als" klikken.

miekenoor zei

Ja het is mij ook op die manier gelukt, als foto opgeslagen. Dank je wel!