weblogleed

In 2007 begon ik een weblog over mijn liefde voor alle textiele werkvormen. Omdat wegens mislukte migratie deze weblog niet meer bereikbaar is ben ik op blogspot verder gegaan.dinsdag 17 februari 2015

HandwerkbeursZaterdag met twee vriendinnen naar de Handwerkbeurs geweest, ons jaarlijkse feestje in februari. Ik hebgeen grote hoeveelheden gekocht hoewel dat heel verleidelijk is , maar wel weer erg genoten van al het moois wat daar uitgestald is. Vooral van al die kleuren wol wordt je erg blij. Veel workshopjes gezien en een aantal oude bekenden ontmoet. Het was een dag met een gouden randje. Niet veel gekocht misschien maar natuurlijk kom je niet met lege handen thuis. En ik heb mezelf getrakteerd op het nieuwe boek van Henriette Beukers: Rondom Textiel. gekocht bij "Golden Haand" Het is nog veel mooier dan ik dacht een echte schat aan verhalen over haar verzameling textiel met heel veel informatie, een aanrader voor ieder die van textiel houdt. Verder een stukje linnen 14 draads, Bij Annita het patroon van Jutta en een gezellig praatje. Wat een creatieve vrouw! Perlgaren in een mooie blauwe kleur, prachtige kleuren probeerbolletjes wol bij Wol en Co (ga ik een band van weven) en zo nog een paar hebbedingetjes.(zie foto).
Zeer voldaan reden we de lange weg naar huis terug!
Van Juf Elma kreeg ik een patroontje voor een kantje. Misschien een tussenrandje in mijn pronkrol als het lukt...


Veel prachtige foto's over weven!


Prachtige verzameling sokken
Plaatje toch?
 
Bijschrift toevoegen


Workshop Bandweven!!!!!
Prachtig kant
Juf Elma in actie 

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh wat gezellig die kleurtjes allemaal. Zit net over Henriette Beukers in HZG te lezen! leuk!

Marjolein van Vessem zei

Het was mijn eerste keer op de Handwerkbeurs. Wat zijn er toch veel mensen bezig met handwerken! Prachtige dingen heb ik gezien en eindelijk een daglichtlamp gekocht!
groeten, Marjolein goedesier2015.blogspot.nl

petronille zei

Wat gaan er toch een hoop mensen naar de handwerkbeurs! Ik ben er zelf onverwacht ook geweest. Was gezellig.

Willy zei

Leuk verslag van jullie uitje. Mooie buit en bijzonder boek. Veel plezier ermee.