weblogleed

In 2007 begon ik een weblog over mijn liefde voor alle textiele werkvormen. Omdat wegens mislukte migratie deze weblog niet meer bereikbaar is ben ik op blogspot verder gegaan.zaterdag 9 februari 2013

Doorgeefboek

Als je veel boeken hebt mag er best eens eentje weg. In mijn quiltgroepen worden niet zoveel Engelse boeken gelezen, dus bied ik het aan aan een liefhebber. Meld je aan op mijn blog en bij meerdere aanmeldingen beslist het lot.
Een quilt mysterie!

5 opmerkingen:

baukje zei

Ik wil het graag hebben, zal het na het lezen weer doorgeven aan iemand anders. Ik woon in Frankrijk, ik wil wel de portokosten samen delen hoor.

Jeanneke zei

Het lijkt me de moeite waard! Graag loot ik mee en zal het ook weer doorgeven als ik het gelezen heb.
Groetjes,

Jeanneke.

Lupineke zei

Ha, ik doe mee bij jou, en jij bij mij.. leuk!!! Weer een ontdekking deze schrijfster, nooit van gehoord om eerlijk te zijn.. Groetjes!!

miekenoor zei

Wat enig, zo'n actie! Maar ik heb nog wat boeken op stapel liggen en heb ik Londen ook al wat Engels leeswerk ingeslagen. Weet je wat, ik haak de volgende keer aan!

Froukje zei

Hallo Marianne, je vroeg op mijn log of je die foto van de sokkengarendeken mag gebruiken: Natuurlijk mag dat! Geen probleem, enne bedankt voor t compliment!
Groet,
Froukje