weblogleed

In 2007 begon ik een weblog over mijn liefde voor alle textiele werkvormen. Omdat wegens mislukte migratie deze weblog niet meer bereikbaar is ben ik op blogspot verder gegaan.maandag 2 april 2012

Handwerktentoonstelling Noord-Holland

Hij is weer achter de rug de handwerktentoonstelling. Er waren prachtige werkstukken! Vooral de gevilte jasjes vond ik kunstwerken, zo mooi gemaakt. In onze breihoek was het erg gezellig. Als er genoeg aanmeldingen zijn ga ik in de herfst een breicursus voor beginners geven en ik had dus een aantal voorbeelden en ideeenboeken op tafel liggen. Ik ben begonnen aan een theemuts met een bloementuintje op het deksel...... En ik had een paar leuke polswarmers gebreid. Verder dominobreien en nog een paar babysokjes. Voor sokken zijn er prachtige boeken in de handel en ook het blad Verena heeft een paar nummers speciaal aan sokkenbreien gewijd. Verder waren er mooie quilts en veel prachtig borduurwerk. Ook het vrije werk was royaal vertegenwoordigd. Jammer dat er niet zo veel jonge mensen naar de tentoonstelling komen en ik zou het leuk vinden als er kinderen kwamen kijken. In Frankrijk zie ik altijd hele schoolklassen naar de quilttentoonstelling komen. Maar wie weet komt dat hier ook nog eens.

3 opmerkingen:

Tony zei

Hallo Marianne,leuke tentoonstelling.Je hebt ook een leuke blog, ben gelijk volger geworden, Tony

anneke zei

mag ik vragen waar je dat ontzettend leuke patroon van de theepot vandaan hebt?
Groetjes,
Anneke
anneke@erfjekuiper.nl

Marjan zei

Hai Marianne,
Na ons avondje breicafé ben ik meteen even op zoek gegaan naar je blog ;-).
Wat een leuke gevarieerde berichten staan er op. En wat toevallig dat dit bericht waar ik nu op reageer over gevilte jasjes gaat ;-)
Ik ben benieuwd hoe se eekhoorntjes worden waar je vanavond mee begonnen bent. Misschien komen ze wel op je blog, ik ga je volgen!
Groetjes en heel graag tot een volgende keer.